ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τεράστια ανατροπή: Αυτή είναι η ομάδα που επέλεξε ο Λουίς Σουάρες!

Μεγάλη ανατροπή!

Τεράστια ανατροπή: Αυτή είναι η ομάδα που επέλεξε ο Λουίς Σουάρες!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός με προσωπικό μήνυμα που ανέβασε στα social media αποκάλυψε ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την Νασιονάλ Μοντεβιδέο, προσθέτοντας ότι απομένουν να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και η επίσημα η μεταγραφή του: «Ελπίζω όλα αυτά να λυθούν σύντομα και να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία. Από την στιγμή που με πλησίασε η Νασιονάλ ήταν αδύνατον να αρνηθώ», ήταν το μήνυμα του 35χρονου επιθετικού που αποφάσισε με την καρδιά και όχι με την λογική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...