ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μια ανάσα από το «μπαμ» με Σποράρ ο Παναθηναϊκός – Δίνει 3,5 εκατ. ευρώ!

Μια ανάσα από τον σέντερ φορ της Σπόρτινγκ, Σποράρ είναι ο Παναθηναϊκός, που δίνει 3,5 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική ομάδα για να τον κάνει δικό του. Τετραετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές προσφέρει στον παίκτη το τριφύλλι.

Μια ανάσα από το «μπαμ» με  Σποράρ ο Παναθηναϊκός - Δίνει 3,5 εκατ. ευρώ!

Σε μια μεταγραφή από το πάνω ράφι είναι κοντά ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον διεθνή Σλοβένο σέντερ φορ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αντράζ Σποράρ. Συγκεκριμένα το τριφύλλι προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα από την Πορτογαλία για να τον κάνει δικό του.

Παράλληλα, στον ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός προσφέρει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ, με μπόνους φυσικά που μπορούν να αυξήσουν τις αποδοχές του. Για τον Σποράρ υπάρχει μια κατ΄ αρχήν συμφωνία, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα. Οπότε ακόμα δεν μπορεί να γίνει λόγος για τελειωμένη μεταγραφή.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 50 γκολ σε 108 ματς με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, 60 γκολ σε 78 ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβα, 11 γκολ σε 38 ματς με την Σπόρτινγκ και 5 τέρματα σε 39 ματς με την Εθνική Σλοβενίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.