ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στάθης Ψάλτης: Τέλος στο θρίλερ με τα οστά μετά την εκταφή – Πού μεταφέρθηκαν μετά από δύο μήνες

Η λύση βρέθηκε από την οικογένεια του ηθοποιού μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στάθης Ψάλτης: Τέλος στο θρίλερ με τα οστά μετά την εκταφή – Πού μεταφέρθηκαν μετά από δύο μήνες | panathinaikos24.gr

Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου είχε μετατραπεί σε θρίλερ πριν από περίπου δύο μήνες, καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς να ειδοποιηθούν οι οικείοι του, ενώ ήταν αβέβαιο το πού θα μεταφερθούν τα οστά του.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 433.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά, μετά τις 17/5 που έγινε η εκταφή, βρέθηκε λύση, με την πρώτη σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού, Κάτια Κυβέλου, την κόρη τους Μαρία και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, να μεταφέρουν τα οστά στο πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την είδηση, με ανάρτηση στο Instagram, όπου πέρα από φωτογραφίες που ανάρτησε, έγραψε στη λεζάντα το εξής:

«Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβελου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθειά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει».

Πηγή: Newsbeast.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close