ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στάθης Ψάλτης: Τέλος στο θρίλερ με τα οστά μετά την εκταφή – Πού μεταφέρθηκαν μετά από δύο μήνες

Η λύση βρέθηκε από την οικογένεια του ηθοποιού μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στάθης Ψάλτης: Τέλος στο θρίλερ με τα οστά μετά την εκταφή – Πού μεταφέρθηκαν μετά από δύο μήνες

Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου είχε μετατραπεί σε θρίλερ πριν από περίπου δύο μήνες, καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς να ειδοποιηθούν οι οικείοι του, ενώ ήταν αβέβαιο το πού θα μεταφερθούν τα οστά του.

Παρόλα αυτά, μετά τις 17/5 που έγινε η εκταφή, βρέθηκε λύση, με την πρώτη σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού, Κάτια Κυβέλου, την κόρη τους Μαρία και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, να μεταφέρουν τα οστά στο πρώτο Κοιμητήριο Αθηνών.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την είδηση, με ανάρτηση στο Instagram, όπου πέρα από φωτογραφίες που ανάρτησε, έγραψε στη λεζάντα το εξής:

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 172.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβελου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθειά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει».

Πηγή: Newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.