ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Φλαμένγκο για τον Βιτίνιο» (Vids)

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό της Φλαμένγκο.

«Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Φλαμένγκο για τον Βιτίνιο» (Vids)

Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, τονίζει πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο για την απόκτηση του 28χρονου Βιτίνιο.

Συγκεκριμένα αναφέρει, πως οι «πράσινοι» είναι σε αναμονή της απάντησης της Φλαμένγκο για να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα ως επιθετικός, αλλά και ως αριστερό εξτρεμ.

Το συμβόλαιο του Βιτίνιο με την Φλαμένγκο εκπνέει τον Ιανουάριου του 2023 και ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο «τριφύλλι» θέλουν άμεσα στον παίκτη και προσφέρονται να δώσουν και ένα ποσό στη Φλαμένγκο σε περίπτωση που η υπόθεση της μεταγραφής του προχωρήσει. Όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης, Για τον Βιτίνιο έχουν υπάρξει άλλες δυο προτάσεις, ωστόσο και οι δύο απορρίφθηκαν, με τον παίκτη να εμμένει στη θέση του να φύγει από τη «Φλα».

Στο παρελθόν ο Βιτίνιο έχει αγωνιστεί και πάλι στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το 2013 ως το 2018 που αποχώρησε για την πατρίδα του, καθώς είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην προσαρμογή του.

Κλείνοντας, το δημοσίευμα σχολιάζει πως πρώτη επιλογή τη δεδομένη στιγμή για τον παίκτη είναι ο Παναθηναϊκός και είτε η κίνηση θα ολοκληρωθεί τώρα, είτε θα γίνει το Δεκέμβρη όπου και ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποιο σύλλογο επιθυμεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.