ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο «τριφύλλι» και τη νέα χρονιά η Βιτούλα

Η ανακοίνωση του ΑΟ για την ανανέωση της συνεργασίας με την Βίτουλα.

Στο «τριφύλλι» και τη νέα χρονιά η Βιτούλα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βιτούλα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα σημαντική ανανέωση για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ αφού η 28χρονη κεντρική αμυντικός Δέσποινα Βιτούλα  συμφώνησε με τους ιθύνοντες του Συλλόγου.

Η «πράσινη» είναι ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι του παζλ στην προσπάθεια που θα κάνει το «τριφύλλι» για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ στην προηγούμενη ομάδα της στην Αγία Παρασκευή είχε αγωνιστεί και ως χαφ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Βιτούλα ανέφερε «Είμαι πολυ χαρούμενη που θα συνεχίσω και τη φετινή χρονιά να αγωνίζομαι για την ομάδα της καρδιάς μου τον Παναθηναϊκό . Θα είμαι εκει να δώσω το 100% στην ομάδα μου, στον προπονητή μου και στις συμπαίκτριες  μου να πάμε την ομάδα εκει που της αξίζει να είναι στην Α’ εθνική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.