ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΣΚΑΪ: Επίσημη η “βόμβα”!

Στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά!

ΣΚΑΪ: Επίσημη η

Το κοινό μυστικό των τελευταίων εβδομάδων, η ένταξη της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του ΣΚΑΪ επισημοποιήθηκε με σχετική ανακοίνωση.

Ο σταθμός του Φαλήρου υποδέχθηκε τη διάσημη παρουσιάστρια, ανακοινώνοντας πως θα αναλάβει – όπως είναι φυσικό – την ανανεωμένη πρωινή ζώνη του καναλιού, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά “καλημέρα”, και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...