ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αρνητική η απάντηση της Φλαμένγκο για Βιτίνιο»

Η Φλαμένγκο απάντησε αρνητικά στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Βιτίνιο.

«Αρνητική η απάντηση της Φλαμένγκο για Βιτίνιο»

Νέο ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα «flaresenha» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της “Φλα”, αποκαλύπτει ότι ο σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι «η πρόταση των Ελλήνων ικανοποιούσε τον Βιτίνιο, ο οποίος περίμενε το “ok” της Φλαμένγκο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρόταση του Τριφυλλιού αφορούσε στην απόκτηση του παίκτη δίχως κάποιο αντάλλαγμα, αλλά με τη Φλαμένγκο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, η “Φλα” περιμένει ότι θα έχει καλύτερες προτάσεις για την πώληση του Βιτίνιο, χωρίς ωστόσο να την… αγχώνει το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα ως το τέλος του συμβολαίου του που μένει ελεύθερος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.