ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα (Pic)

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης θα συνεχίσει ως ελεύθερος την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα (Pic)

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Θεοχάρης, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 24χρονος αμυντικός γέννημα-θρέμμα των «πράσινων» ακαδημιών, ήταν εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν και έλυσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Θεοχάρη. Γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1998 αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και δεξιός μπακ. Έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο τη σεζόν 2020-21 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό. Πέρυσι είχε γεμάτη χρονιά με τον Παναθηναϊκό Β’ ενώ ελεύθερος πλέον, είναι κάτοικος Ριζούπολης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...