ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Διπλό μέσα στην Πράγα, ΠΑΟ ολέ»!

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, στο φινάλε του φιλικού, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τη νίκη στο ματς κόντρα στη Σλάβια την ερχόμενη εβδομάδα.

«Διπλό μέσα στην Πράγα, ΠΑΟ ολέ»!

Σε ρυθμούς Ευρώπης, ζει και αναπνέει ο κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στις εξέδρες της ιστορικής Λεωφόρου στο φινάλε του φιλικού κόντρα στη Φόλενταμ, άρχισαν τα συνθήματα για νίκη επί της Σλάβια στην Πράγα την ερχόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, πέρα από το «διπλό μέσα στην Πράγα, ΠΑΟ ολε», που φώναζαν ρυθμικά για αρκετά λεπτά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγούδησαν και το «εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ», θυμίζοντας σε όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο, τις παλιές καλές και ένδοξες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.