ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαγιαννίδης: «Όσο παίζω νιώθω και καλύτερα» (Vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο φιλικό κόντρα στη Φόλενταμ και στο φινάλε της αναμέτρησης επεσήμανε πως όσο αγωνίζεται, τόσο καλύτερα νιώθει.

Βαγιαννίδης: «Όσο παίζω νιώθω και καλύτερα» (Vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο φιλικό κόντρα στη Φόλενταμ και στο φινάλε της αναμέτρησης, επεσήμανε πως όσο αγωνίζεται, τόσο καλύτερα νιώθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής:

«Νιώθω πολύ ωραία αλλά άμα δεν τελειώσει η φάση σωστά δε μπορώ να πω κάτι για την ενέργειά μου. Ήταν ωραίο συναίσθημα η όλη ενέργεια και γενικά που έπαιξα. Στόχος μας είναι να σκοράρουμε, να τελειώνει η φάση με τον καλύτερο τρόπο. Πάμε βήμα – βήμα και όσο παίζω νιώθω και καλύτερα. Κοιτάω να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.