ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρπισόφσκι: «Ώριμη, εργατική και ολοκληρωμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Τον Παναθηναϊκό θα βρει στο δρόμο της η Σλάβια Πράγας, με τον προπονητή των Τσέχων να μιλάει για την αγωνιστική εικόνα των «πρασίνων».

Τρπισόφσκι: «Ώριμη, εργατική και ολοκληρωμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

O τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι αναφέρθηκε στους «πράσινους» μιλώντας με τα καλύτερα λόγια αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρηση κόντρα στη Σέντ Τζοζέφ, που βρήκε την ομάδα του να επικρατεί και πάλι με τ ευρύ 7-0.

Έτσι, πλέον στο δρόμο της Σλάβια θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός, με τον Τρπισόφσκι, να τονίζει τα πλεονεκτήματα που έχει σαν ομάδα το «τριφύλλι» ενώ επεσήμανε πως για τους «πράσινους» έχουν ήδη λάβει πληροφορίες από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ.

Αναλυτικά όσα είπε για το «τριφύλλι» ο προπονητής της Σλάβια Πράγας:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός αντίπαλος. Είδαμε κάποια ματς του Παναθηναϊκού από το τέλος της σεζόν και ένα από την προετοιμασία του, εκείνο με τη Λεβερκούζεν, όταν έπαιξε εξαιρετικά, μένοντας στο 0-0. Η Λεβερκούζεν, ουσιαστικά, δεν έκανε φάση!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μια ώριμη και ολοκληρωμένη ομάδα. Ξέρουμε πόσο ζόρικος είναι ο αντίπαλος, και πόσο δύσκολο είναι να βάλεις γκολ εναντίον του. Έχουμε ήδη μιλήσει με τον Τόμας Βατσλίκ.

Έχουν τρεις επικίνδυνους παίκτες μπροστά, το αριστερό άκρο είναι τρομερό, το ίδιο και ο πλέι μέικερ της ομάδας! Κάνουν εξαιρετική δουλειά με την μπάλα, ξέρουν πώς να την κρατήσουν και να την κυκλοφορήσουν. Είναι δύσκολο, βέβαια, για αυτούς να πιέζονται. Πρόκειται, πάντως, για μία πολύ εργατική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.