ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Βέρμπιτς, έρχεται σήμερα στην Αθήνα!

Στην Αθήνα καταφθάνει σήμερα ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

«Πράσινος» ο Βέρμπιτς, έρχεται σήμερα στην Αθήνα!

Διπλή άφιξη επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Άντραζ Σπόραρ, οι «πράσινοι» φέρνουν στην Αθήνα για τις υπογραφές και τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, πέρα από τον Σπόραρ που έχει ήδη ανακοινωθεί και έρχεται (15:15) μέσω Μαδρίτης για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι» με τα διαδικαστικά και τις ιατρικές εξετάσεις, στην Αθήνα μέσω Βελιγραδίου ένα τέταρτο νωρίτερα (15:00), θα βρίσκεται σήμερα και ο Βέρμπιτς για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Ντιναμό Κιέβου στο «τριφύλλι».

Ο Σλοβένος εξτρεμ αποχωρεί από την Ντιναμό Κιέβου, καθώς θα κάνει χρήση του όρου που έχει δώσει τη δυνατότητα η FIFA στους ποδοσφαιριστές λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα κομβικά ματς της Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Σλάβια Πράγας, ενώ δεν μπορεί να δηλωθεί στη λίστα της UEFA ούτε σε αυτά των πλέι οφ, σε περίπτωση πρόκρισης των «πρασίνων» επί των Τσέχων. Τον Παναθηναϊκό θα μπορέσει να τον βοηθήσει, μόνο αν περάσει στους ομίλους του Conference League, καθώς ο Βέρμπιτς έχει αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League με την Ντιναμό Κιέβου κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.