ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κώτσιρας: «Αγωνιστικά και πνευματικά έτοιμοι με τη Σλάβια – Τα πάντα για την πρόκριση»!

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναφέρθηκε στις επικείμενες αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας, επισημαίνοντας πως οι «πράσινοι» θα δώσουν τα πάντα για να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός.

Κώτσιρας: «Αγωνιστικά και πνευματικά έτοιμοι με τη Σλάβια - Τα πάντα για την πρόκριση»!

Ο Γιάννης Κώτσιρας αναφέρθηκε στις επικείμενες αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας, επισημαίνοντας πως οι «πράσινοι» θα δώσουν τα πάντα για να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας:

Τελευταίο φιλικό πριν από τα ματς με την Σλάβια Πράγας. Θεωρείς ότι είστε έτοιμοι;

«Νομίζω ότι έτοιμοι δεν είμαστε στο 100%. Προσπαθούμε προπόνηση με την προπόνηση και γενικότερα σε όλη την προετοιμασία να βάλουμε παραπάνω κομμάτια, μιας και υπάρχει η βάση από την περσινή χρονιά. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια με την Σλάβια και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Είναι ένα κίνητρο παραπάνω για σας η Ευρώπη, μιας και οι περισσότεροι δεν έχετε πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές;

«Ασφαλώς υπάρχει κίνητρο για διάκριση. Καταλαβαίνετε και εσείς ότι αυτά τα ματς δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σίγουρα η προσοχή όλων μας είναι εκεί. Θεωρώ ότι κάθε παίκτης ξεχωριστά και ως ομάδα έχουμε αρχίσει να κάνουμε focus στο πρώτο παιχνίδι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.899 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και για σένα προσωπικά θα είναι κάτι πρωτόγνωρο;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που φοράω την φανέλα του Παναθηναϊκού και ελπίζω να περάσουμε από τα παιχνίδια με την Σλάβια. Σίγουρα όμως υπάρχουν ευθύνες και απαιτήσεις, οπότε θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά για να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

Την δίψα του κόσμου την αντιλαμβάνεστε; Ακούσαμε τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα να ζητάει το διπλό μέσα στην Πράγα. Αντιλαμβάνεστε πόσο έχει λείψει από τον κόσμο αυτή η διαδικασία;

«Ο κόσμος μας έδειξε και πέρυσι ότι διψάει για τίτλους, διακρίσεις, αλλά και για την ευρωπαϊκή επιστροφή. Νομίζω ότι ένα βήμα έχει γίνει και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα καταφέρουμε να περάσουμε στα ματς με την Σλάβια».

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σας όπλο απέναντι στην Σλάβια;

«Νομίζω ότι είναι η βάση που υπάρχει από την περσινή χρονιά. Η χημεία και η ομοιογένεια που έχει η ομάδα καθώς σε αυτά τα παιχνίδια θα παίξει μεγάλο ρόλο το πόσο δεμένη είναι η ομάδα. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και το πιο δυνατό κομμάτι μας είναι ότι ξέρουμε την φιλοσοφία του προπονητή και οι περισσότεροι που θα αγωνιστούν θα είναι ο… κορμός της περσινής ομάδας».

Έχετε μιλήσει καθόλου για την Σλάβια μεταξύ σας; «Συζητάμε κάποια πράγματα μεταξύ μας, αλλά και με τον προπονητή και το επιτελείο του. Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, ποιος είναι ο αγωνιστικός σας στόχος ενόψει Σλάβια; «Ασφαλώς είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.