ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η διαδικασία για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Πράγα για το πρώτο ματς κόντρα στην Σλάβια.

Παναθηναϊκός: Η διαδικασία για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα

Σε ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τη Σλάβια Πράγας, προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με την «πράσινη» ΠΑΕ, να γνωστοποιεί τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να ταξιδέψουν στην Πράγα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στις 4 Αυγούστου 2022:

  • Τα εισιτήρια τιμώνται 21 ευρώ έκαστο.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν mail στο [email protected], όπου θα πρέπει να καταγράφεται ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου (ή ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες) και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας θα πρέπει να συμπληρωθεί και το barcode της κάρτας του.
  • Η προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων είναι έως τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 2 μ.μ.
  • Σε περίπτωση ικανοποίησης του αιτήματος, θα γίνει επικοινωνία από την ΠΑΕ με τον ενδιαφερόμενο, προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία πτήσης (εταιρία και αριθμός) προς και από Πράγα, όπως και το ξενοδοχείο διαμονής στην πόλη της Τσεχίας.
  • Θα ακολουθήσει ενημερωτικό e mail για την παραλαβή από Αθήνα και το πρόγραμμα του υπευθύνου στην Πράγα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.