ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος

H συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΟ, για τον χαμό του Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Παναθηναϊκός: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε Προέδρου του Συλλόγου, Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Η πράσινη οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός διαχρονικού παράγοντα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του ’70, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού από το 2011 μέχρι το 2013.

Ήταν ενεργό Παναθηναϊκό μέλος με παρουσία σε πολλά αθλήματα και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του Συλλόγου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα κατωτέρω ως ένδειξη πένθους αλλά και σεβασμού σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό μας επί σειρά ετών.

1. Θα κατατεθεί στεφάνι από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

2. Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2 Αυγούστου.

3. Η σημαία του Συλλόγου στο Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι μεσίστια την ημέρα της κηδείας.

4. Θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...