ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα συλλυπητήρια της «πράσινης» ΠΑΕ για τον Αχ. Μακρόπουλο

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα συλλυπητήρια της «πράσινης» ΠΑΕ για τον Αχ. Μακρόπουλο

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκφράζει τη βαθιά λύπη για την απώλεια του άλλοτε ιστορικού παράγοντα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του άλλοτε προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 57.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ