Ποδόσφαιρο

Χωρίς Ιωαννίδη η προπόνηση – Απρόοπτο με Σπόραρ

Με απουσίες και ένα απρόοπτο, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Πρώτη γνωριμία με την ομάδα για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Με ελλείψεις διεξήχθη η προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι Χουάνκαρ, Παλάσιος και Αϊτόρ, ενώ εκτός παρέμεινε και ο Φώτης Ιωαννίδης. Παράλληλα στη σημερινή προπόνηση υπήρξε και ένα απρόοπτο, με τον Σπόραρ να μην συμμετέχει λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ ο Βέρμπιτς έκανε την πρώτη γνωριμία με τη νέα ομάδα και τους συμπαίκτες του, ενώ ακολούθησε θεραπεία.

Στα της προπόνησης, οι πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo και παιχνίδι κατοχής. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν περισσότερα από 45 λεπτά στο τελευταίο φιλικό με τη Φόλενταμ ολοκλήρωσαν νωρίτερα το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με παιχνίδι με μπάλα.

Πλέον όλων τα βλέμματα στο «τριφύλλι» έχουν στραφεί στα κομβικά ευρωπαϊκά ματς με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας και ειδικά στο ματς στην Τσεχία την προσεχή Πέμπτη (4/8) όπου και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να παρατάξει το «τριφύλλι» όσο το δυνατόν πιο έτοιμο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς στο «Απ. Νικολαΐδης».

Exit mobile version