ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξεχώρισε ο Παναθηναϊκός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Biathle

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Biathle (1.600μ. τρέξιμο, 200μ. κολύμπι και 1.600μ. τρέξιμο) που έγινε στο κολυμβητήριο της Ραφήνας, με τους αθλητές του να ξεχωρίζουν!

Ξεχώρισε ο Παναθηναϊκός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Biathle

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Biathle (1.600μ. τρέξιμο, 200μ. κολύμπι και 1.600μ. τρέξιμο) που έγινε στο κολυμβητήριο της Ραφήνας, με τους αθλητές του να ξεχωρίζουν!

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Νίκα πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Χρήστος Κυριάκος που ήταν δεύτερος στην κατηγορία U13, αλλά και ο Μιχάλης Τσαβαλιάς που ήταν 3ος στην κατηγορία U15.

Παράλληλα στην κατηγορία U17 η Μαρία Κυριακού ήταν 7η και η Σταματίνα Κυριακού ήταν 8η, ενώ η ίδια αθλήτρια ήταν και 6η στην κατηγορία U15. Τέλος, η Ειρήνη Γιαννουλάκη ήταν 6η στην κατηγορία U13.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.