ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Αϊτόρ, ο Μανέ και ο πανηγυρισμός που συζητήθηκε (Pic)

Ο Ισπανός εξτρεμ του Παναθηναϊκού και η φωτογραφία γεμάτη νόημα, από τον περίφημο πανηγυρισμό.

Ο Αϊτόρ, ο Μανέ και ο πανηγυρισμός που συζητήθηκε (Pic)

Με ανάρτηση που έκανε στα social media, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα φρόντισε να θυμίσει σε όλους τον πανηγυρισμό από τον τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στη Γερμανία η Μπάγερν επικράτησε για το Σούπερ Καπ, της Λειψίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαντιό Μανέ, με τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή να πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο, όπως συνέβη και στον τελικό του περασμένου Μαΐου στο ΟΑΚΑ με τον Αϊτόρ.

Τότε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετά την επίτευξη του τέρματος, πανηγύρισε ανάλογα, είδε να εκσφενδονίζεται πέτρα και να τον τραυματίζει από τη μεριά των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ βρέθηκε και στο στόχαστρο μερίδας κοινού και Τύπου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, κλήθηκε και σε απολογία ωστόσο απηλλάχθηκε καθώς ουδέν μεμπτό συνέβη.

Όλα αυτά δημιούργησαν ένα κλίμα κατά του Ισπανού εξτρεμ, ο οποίος φρόντισε να απαντήσει την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο.

Προφανώς και στον Μανέ δεν συνέβησαν όλα αυτά τα τοξικά, όπως στην περίπτωση του Ισπανού εξτρεμ, με τη φωτογραφία του να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...