ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οριστικές αποφάσεις για Βιτίνιο και 10άρι κλάσης!

Τρέχουν οι επόμενες μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με Βιτίνιο και όχι μόνο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Παναθηναϊκός: Οριστικές αποφάσεις για Βιτίνιο και 10άρι κλάσης!

Τρέχουν οι επόμενες μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με Βιτίνιο και όχι μόνο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Οι πράσινοι το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει αντεπίθεση στην ενίσχυσή τους με τους Άντραζ Σπόραρ και Μπένζαμιν Βέρμπιτς να ανακοινώνονται και απομένουν κάποιες ακόμη “πινελιές”, για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του “τριφυλλιού”. “Πινελιές” που θα δώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική λειτουργία του “τριφυλλιού”. Αναφερόμαστε σε έναν ακόμα εξτρέμ, ένα 10άρι και πιθανότατα ένα ακόμα οκτάρι.

Όπως αναφέρεται από χθες στη Βραζιλία, το θέμα Βιτίνιο όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τη Φλαμένγκο και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επί της ουσίας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν τελικά ο βιρτουόζος εξτρέμ θα ντυθεί στα πράσινα ή η ομάδα θα πάει σε μια διαφορετικού τύπου επιλογή έχοντας ήδη τους Βέρμπιτς, Παλάσιος και Αϊτόρ.

Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις τρέχουν και για τη μεταγραφή ή μεταγραφές στα χαφ. Ηδη, έχουν εντοπιστεί 2-3 εξαιρετικές περιπτώσεις 10αριού με το τριφύλλι να καταλήγει στον εκλεκτό που σύντομα θα γίνει γνωστός.

Ο στόχος είναι να αποκτηθεί γι αυτή τη θέση ποδοσφαιριστής που θα φέρει το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.