ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Σλάβια Πράγας πούλησε παίκτη λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Δείτε τον παίκτη που έδωσε η Σλάβια στην Λέτσε.

Η Σλάβια Πράγας πούλησε παίκτη λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σλάβια Πράγας:

«Ο Τσέχος μέσος Ντάνιελ Σάμεκ φεύγει από το Έντεν μετά από τέσσερα χρόνια και μετακομίζει στη νεοφώτιστη Λέτσε της ιταλικής Serie A.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ακαδημία μας και όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην άφιξη και την εξέλιξή του. Από τα τμήματα υποδομής ο Νταν Σάμεκ πέταξε στην Α’ομάδα της Σλάβια με απίστευτο τρόπο και τράβηξε την προσοχή πολλών σκάουτερ σε όλη την Ευρώπη. Όταν ήρθε η προσφορά στον Dan, αποφασίσαμε ότι δεν θέλαμε να εμποδίσουμε την αθλητική του ανάπτυξη και την επιθυμία να πάει στη Serie A. Θα ήθελα να του ευχηθώ να αφήσει το στίγμα του στην Ιταλία», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Σλάβια Γίρι Μπίλεκ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Απόλαυσα κάθε ματς για τη Σλάβια, δεν θα ξεχάσω ποτέ την έναρξη του πρώτου αγώνα στο πρωτάθλημα, το πρώτο γκολ. Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή είναι η τελευταία φορά. Η Ιταλία είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Θα κρατήσω σταυρωμένα τα δάχτυλά μου για όλο τον σύλλογο και θα τον στηρίξω σε όλη τη σεζόν. Πιστεύω ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν στο μέλλον», εύχεται ο Σάμεκ.

Ο Ντάνιελ Σάμεκ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Χράντετς Κράλοβε, από όπου πήρε μεταγραφή στη Σλάβια το καλοκαίρι του 2018. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έφτασε για πρώτη φορά στην Α’ ομάδα. Έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα εναντίον του Κάρλοβι Βάρι στις 3 Μαρτίου 2021, όπου η Σλάβια νίκησε 10-3 και ο Σάμεκ μπήκε στο 70’.

Έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με την Γιάμπλονετς στις 23 Μαΐου του ίδιου έτους. Τη σεζόν 2020/21 πανηγύρισε ένα νταμπλ με τη Σλάβια.

Το φθινόπωρο του 2021, ο Σάμεκ άρχισε να παίζει κανονικά σε ηλικία δεκαεπτά ετών και στον τέταρτο αγώνα πρωταθλήματος σημείωσε ένα γκολ και πρόσθεσε μία ασίστ, συνεισφέροντας δύο βαθμούς στη νίκη 4-0 επί της Μπανίκ Οστράβα. Το φθινοπωρινό κομμάτι ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο για εκείνον.

Συνολικά, τη σεζόν 2021/22, ο Σάμεκ έπαιξε 27 αγώνες, εκ των οποίων οι δεκαεννέα ήταν στο πρωτάθλημα, στους οποίους σημείωσε τρία γκολ και τρεις ασίστ. Με την ομάδα τη φετινή σεζόν γνώρισε επίσης πρόοδο στα προημιτελικά του European Conference League, όπου έπαιξε σε έξι αγώνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.