ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απρόσμενη ήττα για την Σλάβια πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Η Σλάβια Πράγας στην πρεμιέρα του τσέχικου πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-0 από την πολύ πιο αδύναμη Χράντετς Κράλοβε.

Απρόσμενη ήττα για την Σλάβια πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας η Σλάβια Πράγας γνώρισε την ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την Κράλοβε και θα υποδεχθεί «πληγωμένη» ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη. Η Σλάβια είχε την κατοχή, αλλά ήταν ακίνδυνη. Είχε λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος με το αποτέλεσμα στο 0-0. Έπαιζε χωρίς ένταση και έδειχνε μπλοκαρισμένη απέναντι στο 5-4-1 της Χράντετς, η οποία πέρσι τερμάτισε έκτη.

Όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ στο δεύτερο μέρος, τότε η Σλάβια φανέρωσε πρόβλημα όχι μόνο στη δημιουργία, αλλά και σε έλλειψε προσωπικότητας. Μπλόκαρε εντελώς και η Χράντετς κράτησε άνετα εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη.

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μαντούς, Ντουντέρα, Ντόρλεϊ, Ούσου, Εντουάρντο Σάντος (75’ Τετσλ), Χόλες, Τιεχί (72’ Γιούρασεκ), Ούσορ (58’ Πρόβοντ), Εβέρτον, Τραορέ (58’ Σεβτσίκ), Γιουρέτσκα (58’ Λινγκρ).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.