ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» ορθοπεταλιές στο ΟΑΚΑ

Μαχητικά μπήκε το τμήμα ποδηλασίας ΑμεΑ του Παναθηναϊκού κατά την πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» ορθοπεταλιές στο ΟΑΚΑ

Μαχητικά μπήκε το τμήμα ποδηλασίας ΑμεΑ του Παναθηναϊκού κατά την πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» περσινοί πρωταθλητές παρατάχθηκαν στο ποδηλατοδρόμιο στο Μαρούσι με τους Σωτήρη Βαβαρούτσο και Λουκά Ανέστη.

Παρόντες ήταν φυσικά ο προπονητής Κώστας Γκρέκας που κοούτσαρε την ομάδα καθώς και ο αθλητής του τμήματος Σόλωνας Παπαδόπουλος που βοήθησε την ομάδα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα 4.000μ. ο Σωτήρης Βαβαρούτσος ήταν άτυχος καθώς ακυρώθηκε έπειτα από την εφαρμογή ενός κανονισμού με τον αθλητή των Καστελλάνων Θεοδωρίδη, παρότι έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο. Στο ίδιο αγώνισμα ο Λουκάς Ανέστης κατέκτησε την τέταρτη θέση  με 8.01.1.

Σε ότι αφορά τα 200μ. ο Σωτήρης Βαβαρούτσος κατέκτησε την τέταρτη θέση και ο Λουκάς Ανέστης την 5η θέση.

Η προσπάθεια του τμήματος του «τριφυλλιού» συνεχίζεται σήμερα το πρωί στις 10 στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.