ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλήγμα με Σένκεφελντ: Εκτός αποστολής με Σλάβια Πράγας λόγω ίωσης!

Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ταλαιπωρείται από ίωση και να μένει εκτός αποστολής. Μέσα ο Σπόραρ και οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης.

Πλήγμα με Σένκεφελντ: Εκτός αποστολής με Σλάβια Πράγας λόγω ίωσης!

Η τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού δεν επιφύλασσε καλά νέα για τους πράσινους. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και τέθηκε νοκ άουτ για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης στην Πράγα.

Την ίδια στιγμή κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ο Άντραζ Σπόραρ, αλλά και οι Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Και οι τέσσερις είναι καλά πλέον στην υγεία τους και έτοιμοι να βοηθήσουν το τριφύλλι.

https://twitter.com/paofc_/status/1554517217349275648

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.