ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα ατυχία στον Παναθηναϊκό ενόψει Σλάβια: Νοκ αουτ και ο Αλεξανδρόπουλος λόγω ίωσης

Δεν έχει σταματημό η ατυχία στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ, εκτός μάχης για την αναμέτρηση στην Πράγα, τέθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Νέα ατυχία στον Παναθηναϊκό ενόψει Σλάβια: Νοκ αουτ και ο Αλεξανδρόπουλος λόγω ίωσης

Ακόμα μια σημαντική απουσία θα έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης στην Πράγα για τον 3ο προκριματικό του Conference League, κόντρα στη Σλάβια.

Συγκεκριμένα μετά τον Ολλανδό στόπερ, Μπαρτ Σένκεφελντ που βγήκε off λόγω ίωσης, νοκ αουτ είναι και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αρκετά προβλήματα, με την ομάδα να ταλαιπωρείται από την ίωση, καθώς πέρα από τους δύο που προαναφέραμε, θέματα υπήρξαν και με τους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα (3/8) με προορισμό την Τσεχία θα βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.