ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Σε σούπερ φόρμα και με ψυχολογία η Μακάμπι Χάιφα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Σε σούπερ φόρμα και με ψυχολογία η Μακάμπι Χάιφα

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (03/08) με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά στο Betarades.gr για το πρόγραμμα Eurobasket, τους ομίλους και το τηλεοπτικό πρόγραμμα. 

Η Μακάμπι Χάιφα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και πήρε μια δίκαιη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλοδουλεμένο σύνολο, πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να αναπτυχθεί σωστά. Πολλά τρεξίματα από τον αμυντικό χαφ Αλί Μοχάμεντ, ποιοτική δημιουργία από τον Σερί, εκτελεστική δεινότητα από τον Πιερό. Δεν έχει ακόμα υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ισραήλ, ξεκινά στις 20 Αυγούστου.

O Απόλλων Λεμεσού ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωτάθλημα Κύπρου δεν έχει αρχίσει ακόμα, η σέντρα είναι προγραμματισμένη στα τέλη Αυγούστου. Πριν από αυτό, ο Απόλλωνας έχει να παίξει τελικό Σούπερ Καπ με την Κυπελλούχο της περσινής σεζόν, Ομόνοια. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έμεινε εκεί και στα πλέι οφ τίτλου. Η Μακάμπι εντυπωσίασε κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τη στιγμή που ο Απόλλωνας δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και είναι ερωτηματικό αν θα καταφέρει να περιορίσει τη Μακάμπι. Φαβορί οι γηπεδούχοι στο αποψινό παιχνίδι. 

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...