ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Οι απουσίες σε συσπειρώνουν

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το μεγάλο πρόβλημα με τον Σένκεφελντ, αυτό με τον Αλεξανδρόπουλο και θυμίζει ένα ματς που οι απουσίες συσπείρωσαν τον Παναθηναϊκό.

Οι απουσίες σε συσπειρώνουν

Αν με ρωτούσατε ποιος παίκτης από το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απουσία από ένα ματς σαν αυτό με τη Σλάβια θα απαντούσα χωρίς δεύτερη σκέψη τον Σένκεφελντ. Γιατί ο Παναθηναϊκός κατά βάση θα αμυνθεί στην Πράγα. Άρα το να του λείπει ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός του είναι πρόβλημα.

Σε ένα τόσο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς το να πας με έναν στόπερ που μόλις ήρθε στην ομάδα και να παίξει και ένας που δεν θεωρείται ούτε βασικός, ούτε ιδιαίτερα αξιόπιστος, όπως είναι ο Σάρλια, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η σκέψη του Γιοβάνοβιτς για να παίξει με τρεις στην άμυνα ίσως να γίνει πλέον ακόμα πιο έντονη. Ποιος θα είναι ο τρίτος; Είτε ο Πούγγουρας, είτε ο Σάντσες. Έχει ξανά παίξει εκεί ο Αργεντινός.

Θα περιμένουμε να δούμε την επιλογή του Γιοβάνοβιτς αύριο το βράδυ. Προέκυψε και ακόμα μία, επίσης σημαντική, απουσία για τον Παναθηναϊκό. Ο Αλεξανδρόπουλος δεν ταξίδεψε για την Πράγα λόγω της ίωσης και στερεί από την ομάδα και τρεξίματα και ταχύτητα. Θα θελήσει ο Γιοβάνοβιτς να παίξει εντελώς κλειστά μετά τα προβλήματα με τους δύο; Θα το δούμε.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο είναι πως όταν μια ομάδα παραμονές αγώνα έχει σημαντικές απώλειες, συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο. Και το παράδειγμα είναι από τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς. Θυμάστε πως πήγε να παίξει στο «Βικελίδης»; Σε ένα ματς που κρινόταν σε μεγάλο βαθμό η Ευρώπη και δεν ήταν… παίξε – γέλασε. Χωρίς 13 παίκτες είχαν ανέβει στη Θεσσαλονίκη οι «πράσινοι».

Δεν κέρδισαν, αλλά πήραν το 0-0 με άνεση. Δεν απειλήθηκαν καν από τον Άρη. Και με νέο σχήμα και με αλχημείες τότε από τον Γιοβάνοβιτς, αφού δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Πήρε τον βαθμό και έφυγε άνετος. Δεν θα χαλάσει κανέναν να δούμε ανάλογο αποτέλεσμα και αύριο και να δώσουμε… ραντεβού στη Λεωφόρο με τους Τσέχους.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.