ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αρθρογραφία

Οι απουσίες σε συσπειρώνουν

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το μεγάλο πρόβλημα με τον Σένκεφελντ, αυτό με τον Αλεξανδρόπουλο και θυμίζει ένα ματς που οι απουσίες συσπείρωσαν τον Παναθηναϊκό.

Οι απουσίες σε συσπειρώνουν | panathinaikos24.gr

Αν με ρωτούσατε ποιος παίκτης από το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απουσία από ένα ματς σαν αυτό με τη Σλάβια θα απαντούσα χωρίς δεύτερη σκέψη τον Σένκεφελντ. Γιατί ο Παναθηναϊκός κατά βάση θα αμυνθεί στην Πράγα. Άρα το να του λείπει ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός του είναι πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη
Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη 867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ένα τόσο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς το να πας με έναν στόπερ που μόλις ήρθε στην ομάδα και να παίξει και ένας που δεν θεωρείται ούτε βασικός, ούτε ιδιαίτερα αξιόπιστος, όπως είναι ο Σάρλια, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η σκέψη του Γιοβάνοβιτς για να παίξει με τρεις στην άμυνα ίσως να γίνει πλέον ακόμα πιο έντονη. Ποιος θα είναι ο τρίτος; Είτε ο Πούγγουρας, είτε ο Σάντσες. Έχει ξανά παίξει εκεί ο Αργεντινός.

Θα περιμένουμε να δούμε την επιλογή του Γιοβάνοβιτς αύριο το βράδυ. Προέκυψε και ακόμα μία, επίσης σημαντική, απουσία για τον Παναθηναϊκό. Ο Αλεξανδρόπουλος δεν ταξίδεψε για την Πράγα λόγω της ίωσης και στερεί από την ομάδα και τρεξίματα και ταχύτητα. Θα θελήσει ο Γιοβάνοβιτς να παίξει εντελώς κλειστά μετά τα προβλήματα με τους δύο; Θα το δούμε.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο είναι πως όταν μια ομάδα παραμονές αγώνα έχει σημαντικές απώλειες, συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο. Και το παράδειγμα είναι από τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς. Θυμάστε πως πήγε να παίξει στο «Βικελίδης»; Σε ένα ματς που κρινόταν σε μεγάλο βαθμό η Ευρώπη και δεν ήταν… παίξε – γέλασε. Χωρίς 13 παίκτες είχαν ανέβει στη Θεσσαλονίκη οι «πράσινοι».

Δεν κέρδισαν, αλλά πήραν το 0-0 με άνεση. Δεν απειλήθηκαν καν από τον Άρη. Και με νέο σχήμα και με αλχημείες τότε από τον Γιοβάνοβιτς, αφού δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Πήρε τον βαθμό και έφυγε άνετος. Δεν θα χαλάσει κανέναν να δούμε ανάλογο αποτέλεσμα και αύριο και να δώσουμε… ραντεβού στη Λεωφόρο με τους Τσέχους.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close