ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δυο ολόκληρες μέρες πριν θετικοποιηθεί το τεστ: Το μοναδικό σύμπτωμα που δείχνει από πολύ νωρίς ότι κόλλησες covid

Σχεδόν «φωνάζει» πως είσαι θετικός.

Δυο ολόκληρες μέρες πριν θετικοποιηθεί το τεστ: Το μοναδικό σύμπτωμα που δείχνει από πολύ νωρίς ότι κόλλησες covid

O κορωνοϊός και η μετάλλαξη Όμικρον συνεχίζουν την «επέλασή» τους στη χώρα μας (μα και σε παγκόσμιο επίπεδο), καθώς παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στο τρίτο έτος της πανδημίας ο αριθμός των κρουσμάτων και, δυστυχώς, εκείνος των θανάτων συνεχίζουν να παίρνουν την ανιούσα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ (οι ενημερώσεις του οποίου γίνονται πλέον σε εβδομαδιαία βάση), γνωστοποιήθηκε πως 355 συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους, ενώ είχαμε και πάλι πάνω από 120.000 κρούσματα.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.