ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην ευρωπαϊκή επιστροφή!

Ο Παναθηναϊκός πέντε χρόνια μετά, επιστρέφει για να ξαναγίνει Panathinaikos και θέλει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σλάβια Πράγας (20:00, Cosmote Sport 2/Panathinaikos24.gr) για να κλειδώσει την πρόκριση στην ιστορική του έδρα.

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην ευρωπαϊκή επιστροφή!

Το πρώτο βήμα πρόκρισης ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Σλάβια Πράγας. Οι πράσινοι επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια. Ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερα μεγάλο για το τριφύλλι που αποτελεί μακράν τον πιο επιτυχημένο σύλλογο στην Ευρώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρχικα τον βασικό του στόπερ να βγαίνει νοκ άουτ λόγω ίωσης (Μπαρτ Σένκεφελντ) και στη το βασικό του στέλεχος στο κέντρο (Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο). Γεγονότα που αναγκαστικά τον οδηγούν στο να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σάρλια και Κώτσιρας, την τριάδα στο κέντρο φαίνεται ότι θα αποτελέσουν οι Κουρμπέλης, Πέρεθ και Τσέριν ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Παλάσιος, Αϊτόρ και στην κορυφή η Ιωαννίδης. Αυτό μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο, αλλά δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια έκπληξη, καθώς λόγω και των απουσιών όλα είναι ανοιχτά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 75.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...