ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στην Πράγα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στην Πράγα

Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Πέμπτης (04/08) με τις ευρωπαϊκές “μάχες” ελληνικών ομάδων να τραβούν το ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε δυνατή πρόταση για την αναμέτρηση Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός. Θα τη βρείτε στην betshop.gr μαζί με κορυφαίες αποδόσεις για όλα τα ματς της ημέρας. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες για την επιλογή μας πιο κάτω. 

Στις 20:00, η Σλάβια Πράγας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο “Eden Arena” για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα Τσεχίας η Σλάβια Πράγας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τη Χράντεκ Κράλοβε. Η εμφάνισή της προβλημάτισε αρκετά ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είχε εύκολο έργο στον προηγούμενο γύρο του Conference League, αφού απέκλεισε τη Σεντ Τζόσεφς με συνολικό σκορ 11-0.

Κάνει αρχή στις επίσημες υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν ο Παναθηναϊκός απόψε. Σε συνολικά πέντε φιλικά παρέμεινε αήττητος, ενώ δέχτηκε μόλις ένα γκολ από τη Φόλενταμ στη “Λεωφόρο” στο πιο πρόσφατο ματς που έχει δώσει, με τελικό σκορ 2-1. Σημαντική η απουσία του Σχένκεφελντ. Είναι δεδομένη η ποιότητα της Σλάβια επιθετικά, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει έμφαση στην άμυνα. Περιμένουμε ένα “ελεύθερο” ματς και θα ποντάρουμε στα γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...