ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανανέωση συνεργασίας με τον Λεωνίδα Χρηστακίδη και το LCG

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Λεωνίδα Χριστακίδη και το γυμναστήριο του.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Λεωνίδα Χρηστακίδη και το LCG

Αναλυτικά η ανακοινωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

« Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον γυμναστή Λεωνίδα Χριστακίδη και το εξειδικευμένο γυμναστήριο-προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών LCG στο ΟΑΚΑ, για την αγωνιστική σεζόν 2022-23. Η συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον Λεωνίδα Χριστακίδη ανανεώθηκε για ακόμη μία σεζόν με τον έμπειρο γυμναστή να αναλαμβάνει την εκγύμναση των πρωταθλητριών Ελλάδας, συνεχίζοντας από την περσινή σεζόν. Παράλληλα, το βόλεϊ ανδρών για τέταρτη συνεχή χρονιά θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του LCG στο ΟΑΚΑ.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές του ΠΑΟ έχουν δίπλα τους έναν πολύπειρο συνεργάτη για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και επωφελούνται ειδικών προγραμμάτων με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ομαδικών αθλημάτων.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Λεωνίδας Χριστακίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για τη νέα κοινή μας χρονιά με τα τμήματα βόλεϊ του Συλλόγου. Η περσινή σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη και στα δύο τμήματα βόλεϊ με την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενός Κυπέλλου και ενός Λιγκ Καπ, ενώ σπουδαία ήταν η πορεία του Παναθηναϊκού στην επιστροφή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και μέσα από τη σκληρή δουλειά να παραμείνουμε στην κορυφή! Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και το Σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου!»

Το γυμναστήριο Λεωνίδας Χριστακίδης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, Σπύρου Λούη 1 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-6894781, 6958544944 ή στο email: [email protected] καθώς και στο Instagram: lcg_fitness»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.