ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αρθρογραφία

Βάλτε VAR και στις… προπονήσεις!

Αν η UEFA δεν αποφασίσει να βάλει VAR από τα προκριματικά μέχρι τους τελικούς της, το προϊόν της θα ξεφτιλίζεται, όπως ξεφτιλίστηκε το βράδυ της Πέμπτης. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Βάλτε VAR και στις… προπονήσεις! | panathinaikos24.gr

Τι να σχολιάσεις μετά απ’ αυτό που είδαν τα μάτια μας στην Πράγα; Που να σταθείς; Πώς να πεις για την απουσία του Σένκεφελντ, για την έλλειψη τρεξιμάτων λόγω της απουσίας του Αλεξανδρόπουλου, για τη «φτωχή» απόδοση του Παναθηναϊκού μεσοεπιθετικά;

Η κουβέντα του Ιβάν με τον Μπερνάρντ, η νέα θέση του Βραζιλιάνου και το «όλοι οι καλοί χωράνε»
Η κουβέντα του Ιβάν με τον Μπερνάρντ, η νέα θέση του Βραζιλιάνου και το «όλοι οι καλοί χωράνε» 14.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα μπορούσαμε να τα πούμε όλα αυτά. Θα μπορούσαμε γενικά να μιλήσουμε αγωνιστικά για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς έπειτα από πέντε χρόνια.

Αλλά αυτός ο άσχετος Γάλλος διαιτητής δεν μας άφησε. Ο Μπουκέ με το έτσι θέλω αφήνει εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό.

Με μια αποβολή που θα ζήλευαν όλοι οι Έλληνες διαιτητές που έχουμε συναντήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια σε ματς του Παναθηναϊκού και αναρωτιόμασταν αν είναι άσχετοι ή στημένοι. Το ίδιο αναρωτιόμαστε και για τον Γάλλο. Άσχετος ή στημένος;

Την αποβολή του Παλάσιος δε θα την έδινε ούτε ο πρόεδρος της Σλάβια. Ο οποίος νωρίτερα θα είχε αποβάλει 1-2 δικούς τους παίκτες που… χτυπούσαν στο ψαχνό, αλλά ο Μπουκέ κοιτούσε αλλού.

Το ματς στην Πράγα μας δίνει ένα μοναδικό μάθημα και καλό θα ήταν να το δώσει και στην UEFA. VAR μέχρι και στις… προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αφήνει τέτοιου είδους παιχνίδια χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας, από τη στιγμή που αυτή έχει μπει πια τόσο πολύ στο ποδόσφαιρο.

Δεν μπορεί ο κάθε διαιτητής να παίζει με τις επενδύσεις των συλλόγων και να στερεί από ομάδες τη διεκδίκηση εκατομμυρίων ευρώ.

Γιατί ο Μπουκέ αυτό έκανε. Στέρησε από τον Παναθηναϊκό (αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και δεν έχουμε ανατροπή στη Λεωφόρο) την ευκαιρία της εισόδου σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Άρα μερικά… εκατομμυριάκια.

Και έκανε εκατομμύρια κόσμου να χάσει τον ύπνο του, την ώρα που εκείνος θα κοιμάται ήρεμος τη νύχτα.

Η UEFA θα πρέπει να σκύψει πάνω από ένα αληθινό πρόβλημα, όπως είναι αυτού του είδους τα λάθη και από τη στιγμή που δεν έχει ικανούς διαιτητές, οφείλει να βάζει VAR σε όλα τα παιχνίδια της. ΟΛΑ. Από τον πρώτο γύρο μέχρι τους τελικούς της.

Διαφορετικά το προϊόν της θα ξεφτιλίζεται. Όπως ξεφτιλίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πράγα.

Κόσμος απόλαυση, «κοράκια» και μεταγραφική κωλυσιεργία
Κόσμος απόλαυση, «κοράκια» και μεταγραφική κωλυσιεργία 1.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close