ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, το σημερινό να είναι ένα μεγάλο μάθημα»

Οι δηλώσεις του Αϊτόρ μετά την ήττα από την Σλάβια Πράγας με 2-0.

Αϊτόρ: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, το σημερινό να είναι ένα μεγάλο μάθημα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αϊτόρ στην κάμερα της Cosmote TV: 

«Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας. Η απόφαση του διαιτητή άλλαξε τη ροή του παιχνδιού. Ξέραμε πως ήταν μία ομάδα πολύ επιθετική, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και έχουμε ακόμα 90 λεπτά στην Αθήνα που θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα παλέψουμε.

Ο Παλάσιος εκείνη τη στιγμή δέχθηκε ένα τάκλιν δεν έκανε κάτι. Ο διαιτητής τον απέβαλλε κατευθείαν. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε 90′ θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλάι μας και θα δώσουμε τα πάντα.

Αυτός ήταν ένας αγώνας που τα παίζεις όλα για όλα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Αν δεν είσαι στο 100% δεν κάνει για να παίζεις σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ελπίζω να αποτελέσει το σημερινό ένα μεγάλο μάθημα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.