ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιστέψτε το: Ολα για όλα στην “καυτή” Λεωφόρο!

Η ήττα από τη Σλάβια (2-0) και τα όσα συνέβησαν στην Πράγα από τον ανεκδιήγητο διαιτητή, Μπουκέ, δεν πρέπει να ρίξουν το ηθικό. Υπάρχει μια ρεβάνς και εκεί τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Πιστέψτε το: Ολα για όλα στην “καυτή” Λεωφόρο! | panathinaikos24.gr

Η ήττα από τη Σλάβια (2-0) και τα όσα συνέβησαν στην Πράγα από τον ανεκδιήγητο διαιτητή, Μπουκέ, δεν πρέπει να ρίξουν το ηθικό. Υπάρχει μια ρεβάνς και εκεί τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ολοκληρώνει του Μπερνάρντ και… έχει και συνέχεια
Ολοκληρώνει του Μπερνάρντ και… έχει και συνέχεια 5.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διαιτητική “σφαγή” από τον Γάλλο με αποκορύφωμα την αποβολή του Σεμπάστιαν Παλάσιος που άλλαξε όλα τα δεδομένα στο παιχνίδι, αλλά και η έλλειψη αντίδρασης από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ακόμα κι όταν έμεινε με 10 και η Σλάβια Πράγας, έφεραν την ήττα που κάνει πολύ δύσκολη την υπόθεση πρόκριση για το “τριφύλλι”. Ωστόσο, κανείς δεν αποκλείστηκε ή δεν προκρίθηκε προτού παίξει όλα τα ματς.

Η ρεβάνς στη Λεωφόρο είναι ή καλύτερα πρέπει να είναι μια άλλη ιστορία. Το 2-0 δύσκολα ανατρέπεται, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καθαρίσουν το μυαλό τους, βελτιώσουν αδυναμίες σε άμυνα και κυρίως δημιουργία και αιφνιδιάσουν στη Σλάβια, όλα μπορούν να συμβούν.

Το βέβαιο είναι ότι η πίστη και η δίψα για θετικό αποτέλεσμα και ανατροπή θα πρέπει να είναι στα ύψη σε όλον τον Παναθηναϊκό οργανισμό. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Η Λεωφόρος θα πρέπει να “βράζει” και ο κόσμος να δημιουργήσει ένα πράσινο “κολαστήριο” που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή. Ολοι ενωμένοι μια γροθιά να παλέψουν για την πρόκριση. Άλλωστε, Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή, όπως λέει και το σύνθημα και τώρα είναι η ώρα για τη μεγάλη μάχη. Ολα για όλα στη Λεωφόρο, λοιπόν, και όπου βγει!

Παναθηναϊκός: Η «στόχευση» σε Μπερνάρντ δείχνει τον δρόμο
Παναθηναϊκός: Η «στόχευση» σε Μπερνάρντ δείχνει τον δρόμο 5.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close