ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θύρα 13: “Στη Λεωφόρο κανείς δε θα γλιτώνει – Ψηλά το κεφάλι” (pic)

Το μήνυμα της Θύρας 13 μετά την ήττα από τη Σλάβια Πράγας και ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Θύρα 13:

Το μήνυμα της Θύρας 13 μετά την ήττα από τη Σλάβια Πράγας και ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το δυναμικό “παρών” που έδωσαν στην Τσεχία, ετοιμάζονται για τη δική τους ευρωπαϊκή επιστροφή στο “σπίτι” τους, στη Λεωφόρο.

Σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι και με στόχο τη μεγάλη ανατροπή από το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, η Θύρα 13 ετοιμάζεται να μετατρέψει σε… κολαστήριο το “Απόστολος Νικολαϊδης” και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε αυτό που θέλει. Άλλωστε, σε αυτή τη μάχη κανείς δεν περισσεύει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο μήνυμα ενόψει της ρεβάνς από τους οργανωμένους εστάλη διαδικτυακά. “Στη Λεωφόρο κανείς δε θα γλιτώνει – Ψηλά το κεφάλι”, αναφέρει η Θύρα 13 στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram.

Δείτε την ανάρτηση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.