ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτή είναι η μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που προτιμούν οι Ευρωπαίοι

H κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνεχίζει να ανεβαίνει, ειδικά στη γηραιά ήπειρο.

Αυτή είναι η μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που προτιμούν οι Ευρωπαίοι

Σε αυτό το περιβάλλον, η Stellantis δείχνει να διαθέτει εξέχουσα δυναμική, μαζί ασφαλώς με το VW Group και την Tesla. «Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την πρώτη θέση όσον αφορά τις πωλήσεις BEV στην ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis, Carlos Tavares, μιλώντας σε αναλυτές της αγοράς.

Ποια μοντέλα σαρώνουν; Η ηλεκτρική ώθηση της Stellantis στην Ευρώπη είχε ως «οδηγό» το ηλεκτρικό Fiat 500, το οποίο ήταν το BEV με τις περισσότερες πωλήσεις στη Δυτική Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο, σύμφωνα με τον αναλυτή Matthias Schmidt. Το ηλεκτρικό «500» ήταν το EV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιταλία και τη Γερμανία το δεύτερο τρίμηνο, δήλωσε ο Carlos Tavares στους επενδυτές. Ένα άλλο ηλεκτρικό μοντέλο της Stellantis. το Peugeot e-208, κατέλαβε την πρώτη θέση στα EV στη Γαλλία.

Πηγή: instanews.gr

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.