ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με το δεξί η Ντόρτμουντ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με το δεξί η Ντόρτμουντ

Το πρώτο “γεμάτο” Σάββατο της νέας σεζόν είναι το σημερινό (06/08), με κουπόνι που περιλαμβάνει αγώνες για πρώτης τάξεως πρωταθλήματα. Η επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr είναι από την Μπουντεσλίγκα και το σπουδαίο ματς Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν, για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο καινούριο πρωτάθλημα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και προγνωστικά Αγγλίας με ιδιαίτερη αξία. Περνάμε κατευθείαν στην ανάλυση της πρότασής μας.

Στις 19:30, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Χωρίς τον Χάαλαντ και με τον Τέρζιτς στον πάγκο ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Κέρδισε με 3-0 το Μόναχο 1860 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ προέρχεται από ισοπαλία (1-1) σε φιλικό με την Αντάλιασπορ. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σκοράρει στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της. 

Θα πρέπει να συνέλθει από το ψυχολογικό σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που ηττήθηκε με 4-3 εκτός έδρας από την Έλβερσμπεργκ. Δύο νίκες και μια ισοπαλία (0-0 με τον Παναθηναϊκό) ο απολογισμός της στα τρία πιο πρόσφατα φιλικά. Εμφανίζει αδυναμίες στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει “μάθει” να κερδίζει στις πρεμιέρες, αφού μετράει εφτά σερί τρίποντα, η Ντόρτμουντ. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να τα καταφέρει και κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...