ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με δυο χαφ – Τι παίζει με Βιτίνιο

Η κινητικότητα στα μεταγραφικά υπάρχει, ανεξάρτητα από τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας.

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με δυο χαφ - Τι παίζει με Βιτίνιο

Η κινητικότητα στα μεταγραφικά υπάρχει, ανεξάρτητα από τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας.

Μπορεί άπαντες να έχουν στο μυαλό τους το δύσκολο παιχνίδι με τους Τσέχους την Πέμπτη στη Λεωφόρο και να προετοιμάζονται για μια ποδοσφαιρική “μάχη” με στόχο την απόλυτη ανατροπή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στο “κομμάτι” της ενίσχυσης υπάρχει… παύση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” κινούνται για τους επόμενους στόχους, που δεν είναι άλλοι από ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στις θέσεις 8-10. Έχουν ξεχωρίσει και εξετάζονται 2-3 περιπτώσεις παικτών για τις συγκεκριμένες θέσεις και το επόμενο διάστημα αναμένονται οι εξελίξεις. Οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν όχι έναν, αλλά δυο παίκτες για τις συγκεκριμένες θέσεις και όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο στόχος είναι αυτοί που θα αποκτηθούν να ανεβάσουν το επίπεδο της μεσαίας γραμμής και όχι απλώς να καλύψουν τα κενά.

Αναφορικά με τον Βιτίνιο, το θέμα παραμένει ανοιχτό. Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να επιθυμεί να φορέσει τα πράσινα, στην πατρίδα του αναφέρουν ότι έχει κρούσεις και από άλλες ομάδες και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σύντομα για τον Παναθηναϊκό και τον ποδοσφαιριστή. Οι πιθανότητες να γίνει κάτι με τον 28χρονο είναι μοιρασμένες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.