ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος μίλησε: ΠΑΟ μπορείς! (pic)

Πίστη στην ομάδα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο κόσμος μίλησε: ΠΑΟ μπορείς! (pic)

Πίστη στην ομάδα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι πράσινοι έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην τσεχική ομάδα και καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να ανατρέψουν το 2-0 της Πράγας. Παρ’ όλα αυτά η πλειοψηφία θεωρεί ότι το τριφύλλι μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρόκριση το βράδυ της Πέμπτης στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Στο poll του panathinaikos24.gr στο twitter με ερώτηση “Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προκριθεί μετά την ήττα (2-0) από τη Σλάβια στην Πράγα;”, το 76,7% ψήφισε “ναι” και το 23,3% επέλεξε “όχι”.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα αποτελέσματα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.