ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η νέα όψη του Συντάγματος μετά την ανάπλαση της πλατείας (vid)

Το κέντρο της Αθήνας άλλαξε όψη μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης και οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον περίπατό τους.

Η νέα όψη του Συντάγματος μετά την ανάπλαση της πλατείας (vid)

Το κέντρο της Αθήνας άλλαξε όψη μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης και οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον περίπατό τους.

Να σημειωθεί ότι στην αρχική επιφάνεια 2.300 τ.μ. της κάτω πλατείας, προστέθηκαν επιπλέον 1.300 τ.μ. δημόσιου χώρου.

Συνοπτικά, το έργο περιλαμβάνει:

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαπλάτυνση των πεζοδρομίων μπροστά στον πεζόδρομο της Ερμού. Μία αποκλειστική λεωφορειολωρίδα και 5 στέγαστρα λεωφορείων που ενισχύουν τη βιώσιμη κινητικότητα.

Φύτευση συνολικά 24 νέων δέντρων (κουτσουπιές και γρεβιλέες) που θα συνεισφέρουν στο μικροκλίμα της πλατείας και τη σκίαση.

Μονιμοποίηση των λωρίδων κυκλοφορίας σε τέσσερις (από έξι) με αποτέλεσμα την μείωση των επιπέδων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και του θορύβου και δημιουργία έξυπνης, ασφαλούς και ορατής διάβασης πεζών.

Τη δημιουργία μιας περισσότερο φιλικής διάβασης πεζών, στον ιστορικό άξονα της Ερμού, μέσω της οποίας διαμορφώνονται συνθήκες πρόσθετης οδικής ασφάλειας.

Σύγχρονες υποδομές για την ασφαλή και απρόσκοπτη κίνηση των ΑμΕΑ.

Μεγάλα καθιστικά, κοντά στα νέα δέντρα, για άνετη στάση.

Νέος αστικός εξοπλισμός (κάδοι απορριμμάτων, δύο δημόσιες κρήνες, σχάρες ομβρίων, σχάρες δέντρων κλπ.)

50 φωτιστικά σώματα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας LED, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης πόλης που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλή φωτορύπανση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.