ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Συνθήκες για Over στο “London Stadium”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Συνθήκες για Over στο “London Stadium”

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής, με τις αναμετρήσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να κεντρίζουν το ενδιαφερον. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μπορείτε να βρίσκετε όλα τα σημεία της ημέρας στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο αλλά και στα προγνωστικά Γερμανίας.

Στις 18:30 η Γουέστ Χαμ υποδέχεται στο London Stadium τη Μάντσεστερ Σίτι για την 1η Αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. 

Στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ τερμάτισε την περσινή σεζόν η Γουέστ Χαμ, κατακτώντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, όπου περιμένει αντίπαλο μεταξύ της Βίμποργκ και της Τόρσαβν. Ο Ντέιβιντ Μόγες βρίσκεται και φέτος στον πάγκο των “σφυριών”, που μέχρι στιγμής έχουν ξοδέψει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, με πιο ακριβές κινήσεις τον επιθετικό Τζιανλούκα Σκαμάκα (36 εκ. ευρώ) από τη Σασουόλο και τον στόπερ Ναγέφ Αγκέρ από τη Ρεμς (35 εκ. ευρώ). 

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε την περασμένη σεζόν το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα και τέταρτο στα τελευταία πέντε χρόνια. Ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν, καθώς στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ ηττήθηκε με 3-1 από τη Λίβερπουλ. Πραγματοποίησε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις. Απέκτησε τον επιθετικό Έρλινγκ Χόλαντ από τη Ντόρτμουντ και τον διεθνή μέσο Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς. Πήρε περισσότερα χρήματα από τις πωλήσεις, έφυγαν οι Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεζούς και Ζιντσένκο. Όσο για το σημερινό παιχνίδι η Σίτι εμφανίζεται δίκαια ως το φαβορί, ωστόσο δεν θα έχει εύκολη αποστολή κόντρα σε μια αντίπαλο που εμφανίζεται δυνατή εντός έδρας. Περιμένουμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ και θα κρατήσουμε το Over 3 (Ασιατικό).

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...