ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο ενθουσιασμός του Βαγιαννίδη μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός

Ο μικρός μπήκε με άγνοια κινδύνου στην Πράγα και αν παίξει την Πέμπτη αντί του Παλάσιος ίσως αποδειχτεί περισσότερο καθοριστικός απ’ όσο περιμένουμε. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο ενθουσιασμός του Βαγιαννίδη μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός

Ο μικρός μπήκε με άγνοια κινδύνου στην Πράγα και αν παίξει την Πέμπτη αντί του Παλάσιος ίσως αποδειχτεί περισσότερο καθοριστικός απ’ όσο περιμένουμε.

Είναι μία από τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η κάλυψη του κενού του Σεμπάστιαν Παλάσιος από τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο πιτσιρικάς έκανε πολύ καλή προετοιμασία, κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του προπονητή και αποδεικνύει πως όταν πέρσι έλεγαν στην ομάδα πως απλά θα κάνει το… αγροτικό του στον Παναθηναϊκό Β’ κάτι γνώριζαν.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπήκε και στην Πράγα σε ένα δύσκολο σημείο για τον Παναθηναϊκό των δέκα παικτών και αν έχουμε κάτι να θυμόμαστε από το δεύτερο ημίχρονο ήταν η δική του ευκαιρία. Που ήταν και η μοναδική για τους «πράσινους». Με ωραία κούρσα, με ντρίπλα, με άνοιγμα της μπάλας μπροστά και τελείωμα με το «κακό» του πόδι, το αριστερό. Όχι όμως και κακό τελείωμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Βαγιαννίδης έφερε ενθουσιασμό στο γήπεδο, έφερε φρεσκάδα και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Όταν πολλοί από τους παίκτες έπαιζαν με το βάρος του 0-2 στην πλάτη, εκείνος μπήκε με άγνοια κινδύνου. Το χρειάζεται κι αυτό μια ομάδα σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια.

Έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει και την ερχόμενη Πέμπτη στη Λεωφόρο, παίζοντας σαν δεξί εξτρέμ που φαίνεται πως θα είναι και η θέση στην οποία θα τον χρησιμοποιεί περισσότερο ο Γιοβάνοβιτς.

Ο ενθουσιασμός του μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός για το ματς. Να… παρασύρει και την υπόλοιπη ομάδα. Μια κούρσα, μια «μπούκα», μια ατομική ενέργεια παραπάνω από ένα παιδί που σίγουρα θα μπει με τεράστιο κίνητρο στο γήπεδο, είναι στοιχεία που και την εξέδρα μπορούν να ξεσηκώσουν και την πίεση στον αντίπαλο μπορεί να αυξήσουν.

Άλλωστε αυτό θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης. Πίεση από το ξεκίνημα, ώστε να δώσει στους Τσέχους να καταλάβουν πως δεν είναι… παίξε – γέλασε η κατάσταση…

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.