ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Panathinaikos24TV: 10.000 «ευχαριστώ» και… τα καλύτερα έρχονται!

Η εμπιστοσύνη σας, απογείωσε το κανάλι του Panathinaikos24.gr στο youtube και οι 10.000 εγγραφές ξεπεράστηκαν!

Panathinaikos24TV: 10.000 «ευχαριστώ» και... τα καλύτερα έρχονται!

Η εμπιστοσύνη σας, απογείωσε το κανάλι του panathinaikos24.gr στο youtube και οι 10.000 εγγραφές ξεπεράστηκαν!

Η ενημέρωση μέσω των εκπομπών και όχι μόνο και οι εκατομμύρια προβολές από εσάς τους αναγνώστες μας, έκαναν το κανάλι μας ένα από τα κορυφαία για τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό internet. Οι πρώτες 10.000 εγγραφές, που ήταν και ο 2ος μας μεγάλος στόχος, ξεπεράστηκαν και πλέον πάμε για τα επόμενα και… καλύτερα!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε με ένα μεγάλο δώρο, όπως είχαμε υποσχεθεί, κάτι που θα μάθετε τις επόμενες ημέρες.

Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο!
Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο! 1.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίστε να μας ακολουθείτε παντού, διαδώστε το κανάλι του Panathinaikos24.gr και βοηθήστε προκειμένου να υπάρξει ακόμη καλύτερη και ποιοτική «ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό», όπως είναι και το… σύνθημα που έχουμε στείλει σε κάθε κατεύθυνση από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ιστοσελίδας μας.

Κάντε εγγραφή με ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...