ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατομικό πρόγραμμα ο Αλεξανδρόπουλος

Με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας.

Ατομικό πρόγραμμα ο Αλεξανδρόπουλος

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» για τον επαναληπτικό αγώνα με την Σλάβια Πράγας την προσεχή Πέμπτη (11/8) στο «Απ. Νικολαΐδης», μετά το ρεπό του Σαββάτου.

Στο Κορωπί σήμερα το απόγευμα επέστρεψε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος όπου και έκανε ατομικό πρόγραμμα, με σκοπό να επανέλθει σε ικανοποιητικό βαθμό και να είναι έτοιμος.

Το μυαλό όλων στο «τριφύλλι» είναι η ρεβανς του 2-0 της Πράγας και γι΄ αυτό είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την ανατροπή με συμπαραστάτη τον κόσμο που θα γεμίσει την ιστορική έδρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Σλάβια, ενώ όλοι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και χωρίς προβλήματα, ικανοποιώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είδε την περασμένη εβδομάδα βασικά του στελέχη να τίθενται νοκ άουτ την τελευταία στιγμή.

Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, οι «πράσινοι» συνέχισαν με rondo και τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.