ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάλεσμα της Θύρας 13 ενόψει Πέμπτης! (Pic)

Κάλεσμα από τη Θύρα 13, να στηρίξουν όλοι την ομάδα στον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Κάλεσμα της Θύρας 13 ενόψει Πέμπτης! (Pic)

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στην ιστορική Λεωφόρο θα δείξει τη δυναμική του και θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για να της δώσει εξτρά ώθηση ώστε να ανατρέψει το σκορ της Πράγας και να πάρει το «τριφύλλι» την πρόκριση κόντρα στη Σλάβια.

Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα και θα γίνουν ανάρπαστα, ενώ και η Θύρα 13 από την πλευρά της απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γι΄ αυτό όπως ανέφερε και στα social media, θα υπάρξει συγκέντρωση στο ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια συνοδεία θα μεταβούν στην ιστορική έδρα των «πρασίνων», όπου και να αναμένεται να δημιουργηθεί μια «καυτή» ατμόσφαιρα, φέρνοντας στις μνήμες παλιές στιγμές του «Απ. Νικολαΐδης».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...