ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πίστη και αποφασιστικότητα από Γιοβάνοβιτς και παίκτες – Μπαίνει σήμερα ο Αλεξανδρόπουλος

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες για ανατροπή επί της Σλάβια Πράγας, αλλά είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν αυτό που θέλουν διακαώς.

Πίστη και αποφασιστικότητα από Γιοβάνοβιτς και παίκτες - Μπαίνει σήμερα ο Αλεξανδρόπουλος

Το 2-0 του πρώτου αγώνα έχει ψαλιδίσει τις ελπίδες πρόκρισης στους «πράσινους», οι οποίοι, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν τη «μάχη».

Το αντίθετο μάλιστα. Το κλίμα και το πνεύμα που υπάρχει στο Κορωπί από χθες, κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης, είναι τέτοιο.

Όλοι στην ομάδα έχουν πίστη και βγάζουν μια αποφασιστικότητα. Μια διάθεση να… πολεμήσουν στο χορτάρι του «Απόστολος Νικολαΐδης» και να τα δώσουν όλα για την υπέρβαση και την πρόκριση εις βάρος του φαβορί που έχει και το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος που προσπαθεί να μεταδώσει τα παραπάνω στους ποδοσφαιριστές είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Από χθες, στην πρώτη προπόνηση ενόψει Σλάβια, ο Σέρβος προπονητής πίεζε τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και επιβάλλεται όλοι μαζί να παλέψουν για το δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Σήμερα και αύριο ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα κάνει τις τελικές δοκιμές και θα αναλύσει στους παίκτες του τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν την Πέμπτη στη Λεωφόρο.

Μπαίνει ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ξεπέρασε την ίωση και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί. Ο νεαρός χαφ αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και φυσικά να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη ρεβάνς της Πέμπτης.

Ο Σέρβος αναμένεται να τον δοκιμάσει για το βασικό σχήμα, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί ο Σπόραρ. Ο Χουάνκαρ θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τη θέση του τιμωρημένου Παλάσιος ίσως πάρει ο Βαγιαννίδης, δίχως να είναι ακόμα κάτι βέβαιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.