ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Πίεση από Γιοβάνοβιτς σε παίκτες για τη μεγάλη ανατροπή – Τα πλάνα του Σέρβου»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε ότι η ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας δε θα επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και μίλησε για την πιθανή 11άδα της Πέμπτης.

Δεσύλλας: «Πίεση από Γιοβάνοβιτς σε παίκτες για τη μεγάλη ανατροπή - Τα πλάνα του Σέρβου»

Στο… απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού του από την συνέχεια στην Ευρώπη, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού θα μείνει ανεπηρέαστος, όπως ξεκαθάρισε ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Υπάρχει ένα κλίμα αποφασιστικότητας-πίστης-πάμε να τα δώσουμε όλα στον Παναθηναϊκό, με πρώτο εκφραστή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για αυτό πίεσε τους ποδοσφαιριστές του και στη χθεσινή προπόνηση. Καλούνται να κάνουν μια υπέρβαση την Πέμπτη, να πάρουν μια νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, άρα είναι τελείως διαφορετική η προετοιμασία. Τους βάζει σε μια διαδικασία ότι μπορούν να το πετύχουν, αλλά πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή.

Αν πάντως δεν προκριθεί, δεν πρόκειται να δούμε κινήσεις πανικού, ούτε θα επηρεαστεί ο σχεδιασμός. Μετά την Σλάβια θα κινηθεί μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός, για δύο παίκτες στα χαφ, ένα δεκάρι και ένα οκτάρι. Έχει δύο τρεις περιπτώσεις που εξετάζει. Παράλληλα θα πάρει και έναν εξτρέμ, ενώ παραμένει ανοιχτό του Βιτίνιο. Θα δούμε αν θα στραφεί αλλού, ή θα προχωρήσει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου. Θα κάνει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές», είπε μεταξύ άλλων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», τόνισε ότι σε ενδεχόμενη πρόκριση των «πράσινων» επί της Σλάβια Πράγας θα είναι διπλό το κέρδος, αφού θα έχουν φτιάξει και ένα «μέταλλο» στην επιστροφή τους στην Ευρώπη μετά από μια πενταετία.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δεσύλλας ανέφερε ότι θεωρεί δεδομένες τις επιστροφές των Σένκεφελντ-Χουάνκαρ στην 11αδα του Παναθηναϊκού, επισήμανε πως ο Σπόραρ διεκδικεί θέση βασικού ενώ έχρισε ως πιθανότερο αντικαταστάτη του τιμωρημένου Παλάσιος τον Βαγιαννίδη.

Ενώ επανέλαβε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την τσεχική ομάδα θα ξεκινήσει από αύριο (9/8), με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να δείχνει διάθεση να σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, δίνοντας κι αυτός τη δική του «μάχη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.