ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β’: Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά

Την προετοιμασία του για την νέα χρονιά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός Β σήμερα το πρωί στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός Β': Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά

Την προετοιμασία του για την νέα χρονιά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός Β σήμερα το πρωί στο Κορωπί.

Με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, τους συνεργάτες του αλλά και τους ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται και ακολούθως να πιάνουν δουλειά στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης», καθημερινά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σε πρώτη φάση, έχει αποφασιστεί να δοθούν και έξι φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της προετοιμασίας η οποία θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Β, πλην του Βέλιτς, είναι και οι Ράικο Γιάνγιανιν-Αρλέσιο Κοέλιο, που θα αποτελέσουν τους βοηθούς του.

Ενώ στο προπονητικό τιμ προστέθηκε και ο αναλυτής Νούνο Βιέιρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...