ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Έφτασε τα 8.437 μέλη και πάει για ρεκόρ!

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοίνωσε ότι έπιασε τα 8.347 μέλη και οδεύει προς τα 10.000.

Παναθηναϊκός: Έφτασε τα 8.437 μέλη και πάει για ρεκόρ!

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοίνωσε ότι έπιασε τα 8.347 μέλη και οδεύει προς τα 10.000.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν τους 8.347 και συνεχίζουν τις μαζικές εγγραφές/ανανεώσεις για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το «τριφύλλι».

Οι «αιώνια» πιστοί αγκαλιάζουν το Σύλλογο και δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού A.O. κ. Τάκης Μαλακατές είπε: «8.347 μέλη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεχιζόμενη βοήθεια και στήριξη στη μάνα του λόχου. Ο αρχικός μας στόχος για 10.000 μέλη όλο και πλησιάζει.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε ανακοινώνουμε, ότι δύο μέλη μας που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι στο δείπνο έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 προς τις πρωταθλήτριες ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών και θα λάβουν από ένα Green Pass δωρεάν. Σε περίπτωση που είναι ήδη κάτοχοι pass τότε θα λάβουν δωρεάν μια εμφάνιση Hernandez.

Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί. Όλο μαζί μπορούμε. Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας!»

Οι τρόποι εγγραφής/ανανέωσης μελών είναι οι εξής:

Ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/eggrafi/ananeosi-melous-2022/2023/

Από το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος).Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30-17:30, Δευτέρα με Παρασκευή και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των Season Passes και των καρτών PAO FOR ALL.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...