ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Έφτασε τα 8.437 μέλη και πάει για ρεκόρ!

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοίνωσε ότι έπιασε τα 8.347 μέλη και οδεύει προς τα 10.000.

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοίνωσε ότι έπιασε τα 8.347 μέλη και οδεύει προς τα 10.000.

Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»!
Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»! 1.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν τους 8.347 και συνεχίζουν τις μαζικές εγγραφές/ανανεώσεις για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το «τριφύλλι».

Οι «αιώνια» πιστοί αγκαλιάζουν το Σύλλογο και δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού A.O. κ. Τάκης Μαλακατές είπε: «8.347 μέλη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεχιζόμενη βοήθεια και στήριξη στη μάνα του λόχου. Ο αρχικός μας στόχος για 10.000 μέλη όλο και πλησιάζει.

Συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε ανακοινώνουμε, ότι δύο μέλη μας που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι στο δείπνο έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 προς τις πρωταθλήτριες ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών και θα λάβουν από ένα Green Pass δωρεάν. Σε περίπτωση που είναι ήδη κάτοχοι pass τότε θα λάβουν δωρεάν μια εμφάνιση Hernandez.

Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί. Όλο μαζί μπορούμε. Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας!»

Οι τρόποι εγγραφής/ανανέωσης μελών είναι οι εξής:

Ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/eggrafi/ananeosi-melous-2022/2023/

Από το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος).Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30-17:30, Δευτέρα με Παρασκευή και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των Season Passes και των καρτών PAO FOR ALL.

Στον «αέρα» το e-shop του Παναθηναϊκού
Στον «αέρα» το e-shop του Παναθηναϊκού 1.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close