ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Αντράζ Σπόραρ: Σκοράρει ακατάπαυστα στην Ευρώπη – 14 γκολ και 7 ασίστ!

Ο Σλοβένος επιθετικός διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα στο ματς με τη Σλάβια και το panathinaikos24.gr σας παραθέτει τα ευρωπαϊκά του επιτεύγματα και τα 14 γκολ του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Αντράζ Σπόραρ: Σκοράρει ακατάπαυστα στην Ευρώπη - 14 γκολ και 7 ασίστ!

Ο Αντράζ Σπόραρ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Europa Conference League. Έπαιξε για 45 λεπτά και αυτή ήταν και η πρώτη του εμφάνιση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μπήκε αμέσως στα βαθιά, με το “τριφύλλι” να αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές και τον ίδιο να έχει λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Δεν βρέθηκε σε σημείο βολής, προκειμένου να έχει ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά κέρδισε την αποβολή του Σάντος, όταν έφυγε στον χώρο και ο αμυντικός των Τσέχων τον “γκρέμισε” στη μεσαία γραμμή.

«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του!
«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του! 584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους ευρωπαϊκούς αριθμούς του Σπόραρ, τότε θα διαπιστώσει ότι ο φορ του Παναθηναϊκού και εμπειρίες έχει από τις διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου και πολλά γκολ!

Συνολικά, ο Σλοβένος μετράει 6 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ (δυο στα προκριματικά με ένα γκολ και τέσσερις στους ομίλους) και 30 παιχνίδια στο Europa League. Τα 20 ματς ήταν στην προκριματική φάση και τα 10 στους ομίλους. Εκεί, ήταν… αγριεμένος αφού συνολικά σκόραρε 13 φορές!

Ολα τα παραπάνω τα έκανε με Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Κάνοντας, λοιπόν, τη σούμα βλέπουμε ότι οι πράσινοι διαθέτουν έναν επιθετικό με συνολικά 37 ματς στα ευρωπαϊκά ματς, συν το πρόσφατο του Conference στην Πράγα και 14 τέρματα στο ενεργητικό του, ενώ έχει μοιράσει και 7 ασίστ. Τα νούμερα επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μια μηχανή των γκολ, αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και εμπειρίες από μεγάλα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Σπόραρ διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι της Πέμπτης και ευχή όλων είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο μιας μεγάλης ανατροπής και να ανοίξει λογαριασμό με την πράσινη φανέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.